RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Важливо, як зброя для ЗСУ: в Україні б'ють на сполох через "реакцію" Зеленського на серйозну проблему

Нове українське керівництво не відреагувало на заклик Міністерства охорони здоров'я провести масову вакцинацію населення.

Про це в Facebook написала в.о. глави відомства Уляна Супрун.

"Здається, що до сих пір немає розуміння, що вакцинація є не менш важливою, ніж забезпечення військовослужбовців зброєю або впровадження стандартів НАТО. Без колективного імунітету і вакцинації як пріоритету перших осіб країни - ми не зможемо захистити Україну. Без розгляду питань імунопрофілактики на засіданні РНБО з відповідними рішеннями, теза про цінність людського життя залишатиметься лише декларацією, не підкріпленою конкретними діями ", - пише вона.

За її словами, з нею згодні західні партнери України, які широко транслюють питання вакцинації.

"У нас же це питання ігнорується. Незважаючи на це, тема імунізації часто стає предметом маніпуляцій і інформаційних операцій Росії, що поширює брехню і міфи про вакцини, щоб підірвати довіру людей до вакцинації. В таких умовах ігнорувати питання вакцинації на національному рівні вкрай небезпечно. зараз маємо не найкращу статистику охоплення щепленнями, а рівень захворюваності на інфекційні хвороби стабільно високий ", - додала Супрун.

Вона нагадала, що зараз в Україні спостерігається рекордне в історії зростання захворюваності на кір.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Верховний суд України визнав законною заборону відвідувати дитячі садки дітям, яким не зробили обов'язкові щеплення.