RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Влада зробила важливу заяву щодо відставки Кличка

Питання відставки мера Києва Віталія Кличка було розглянуто на зустрічі з чиновниками, уряд займатися звільненням градоначальника не буде.

Таку заяву 14 серпня на своїй сторінці в Facebook зробив прес-секретар прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана Василь Рябчук.

"Колеги-журналісти, відповідаю всім відразу. Питання узгодження звільнення Віталія Кличка було обговорено з чиновниками. Прийнято рішення, що діючим складом уряду розглядатиметься воно не буде", - написав він.

Нагадаємо, 12 липня Кличко заявив, що Андрій Богдан повідомив йому в телефонній розмові, ніби гендиректор телеканалу "1 + 1" Олександр Ткаченко і Андрій Вавриш уповноважені виконувати обов'язки негласних кураторів Києва. У відповідь Вавриш сказав, що дзвонив столичному мерові, щоб обговорити з ним переїзд президентського офісу в Український дім.

Як повідомляв "Апостроф", мер Києва Віталій Кличко звернувся до НАБУ, щоб там відкрили кримінальне провадження за заявою керівника Офісу Президента Андрія Богдана про пропозицію йому якимись особами хабара в розмірі 20 млн доларів.