RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не годуйте клоунів: журналістка відреагувала на образи від скандального "слуги народу"

Майбутній народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський назвав журналістку Ольгу Духнич "тупою вівцею" - та відреагувала на образи з гумором.

Майбутній депутат опублікував відповідну заяву в своєму Telegram каналі.

Гнів Бужанського викликало інтерв'ю глави партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова виданню "Новий час", яке проводила Духнич.

"Депутатами вашої партії стали Максим Бужанський, котрий ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича, Ірина Борзова з активним бізнесом в окупованому Криму і ще кілька цілком одіозних особистостей", - сказала журналістка і запитала главу "Слуги народу", чи готовий він співпрацювати з такими людьми в одній партії. На це він відповів, що все перераховане не є секретом і недоторканних не буде.

"Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ", - заявив Бужанський відразу після публікації інтерв'ю.

"Пан Бужанський висловив щось про мене і "НВ". І перед "НВ" йому б вибачитися. Тепер про мене. Я прочитала, посміхнулася і пішла засмагати. Тому що я не дурна вівця, я до біса розумна жінка, і це правда дуже смішно... щось відповідати панові Бужанському - це як спроба з'ясувати стосунки з голубом, який напаскудив вам на рукав пальто. Хто з вас цим займається? Я, наприклад, ні. Голуб живе просто: їсть і паскудить, їсть і паскудить. Сподіваюся, робота Бужанського як депутата буде продуктивніше, різноманітніше і на благо країни", - написала у відповідь нардепу Духнич на своїй сторінці в Facebook.

"Я здогадуюся про мотив Бужанського хайпануть, щоб ви всі його обговорювали пару днів і знайомилися ближче. Так ось, старе правило. Не годуйте в громадських місцях тролів, клоунів, голубів і депутата Бужанського", - додала журналістка.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", екс-журналіст телеканалу "1+1" і майбутній депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський обрушився з критикою на свого колегу по фракції Давида Арахамію.