RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Україну прилетить радник Трампа, який різко відгукувався про Росію: головні цитати

Радник президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Джон Болтон запланував візит до Києва, де у нього пройдуть зустрічі з партнерами.

Він підкреслив, що США підтримують реформи президента Володимира Зеленського.

Болтон відомий своїми різкими висловлюваннями на адресу президента Росії Володимира Путіна. Пропонуємо згадати найяскравіші з них.

"Росія пройшла через демократію і вийшла з іншого боку. Те ж саме можна сказати про європейських інституціях", - говорив він в інтерв'ю Financial Times 19 жовтня 2007 року.

"Якщо Росія намагалася втрутитися в наші вибори, вона повинна зіткнутися з дуже важкими наслідками", - говорив Болтон в ефірі Fox News 11 грудня 2016 року.

"Путін виводить війська з Сирії, щоб показати європейцям, що він стабілізував регіон, а у відповідь хоче зняття санкцій, накладених за Україну", - писав Болтон в Twitter 18 березня 2016 року.

"Якщо ми не почнемо негайних, конкретних заходів зараз, Солсбері буде не останнім місцем, де ми побачимо використання хімічної зброї ... Я думаю, слід дати жорстку відповідь", - говорив радник Трампа в ефірі Fox News 15 березня 2018 року.

"Росія, Китай, Сирія, Іран і Північна Корея - це режими, які з вами домовляються, а потім брешуть про ці домовленості. І якщо політика безпеки США буде базуватися на фейках про те, що з ними взагалі можна про щось домовитись, вона приречена на провал ", - говорив він в ефірі Fox News 15 березня 2018 року.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент США Дональд Трамп заявив, що "безумовно, запросив би" главу Росії Володимира Путіна на наступний саміт G7 в 2020 році.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: США