RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Це ілюзія: названо головну небезпеку домовленостей з Росією щодо Донбасу

Якщо Україна вважає, що, погоджуючись на умови президента Російської Федерації Володимира Путіна, зможе провести незалежні вибори з міжнародними спостерігачами, з миротворцями на Донбасі - це ілюзія.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський економіст, колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов.

За його словами, переможцем у переговорах між Україною і Росією по Донбасу буде той, на чиєму боці реальна військова сила.

"Припущення про те, що більш слабка сторона може продиктувати більш сильній стороні свої власні умови і укласти мир на своїх власних умовах - це ілюзія, яку ми не бачили ні в одному випадку миру і вже тим більше не з такою раціонально калькулюючою людиною як Володимир Путін. Ніколи такого не було і ніколи не буде", - зазначив Ілларіонов.

Він додав, що спроба зараз поспішати з укладенням та досягненням миру є помилкою, і це треба сказати прямо. Війни закінчуються не тільки мирним договором. Деякі війни закінчуються перемир'ям без укладення мирного договору.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін бачить у Зеленському унікальну можливість, щоб реалізувати свої цілі в Україні - Андрій Ілларіонов.