RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Путін не зупиниться: в Росії дали тривожний прогноз щодо "формули Штайнмаєра" для Донбасу

Російський соціолог Ігор Ейдман впевнений, що метою президента РФ Володимира Путіна по Україні в контексті згоди на включення "формули Штайнмаєра" в новий закон по Донбасу, є її розпад.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"У Кремлі навіть не особливо приховують, що їм потрібен не Донбас, а вся Україна. Про це безпосередньо говорив, наприклад, відомий вечірній м ... Соловйов-Послід. План Путіна простий як дві копійки. Він захопив і вбив Донбас, а тепер намагається інтегрувати цю мертву, гангренозну тканину назад в тіло України, щоб смертельно заразити і знищити її державний організм", - йдеться в пості.

За його словами, основна мета Путіна - знищити Україну, як незалежну державу, а залишки прибрати до рук.

"Будь-які перемовини потрібні йому тільки для цього, і значить вони не принесуть мир. Чи розуміє це Зеленський? ... Вся ця історія ні до чого реального не приведе. Російські агенти "сепари" проведуть вибори, не передаючи Україні контроль над кордоном. Україна і ЄС ці вибори не визнають. Росія звинуватить Україну в зриві домовленостей. Агресія і війна продовжаться", - резюмував експерт.

Детальніше про те, чим загрожує заключення миру на Донбасі на умовах супротивника, читайте в матеріалі "Апострофа": Привид Веймарської республіки: куди приведе Україну мир від Зеленського.