RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жахливі люди: розкрито цинічну правду, яку Трамп говорив про Україну

Президент США Дональд Трамп, який потрапив в скандал з імпічментом, не хотів особисто зустрічатися з новим президентом Володимиром Зеленським, оскільки вважав Україну корумпованою державою з "жахливими" людьми.

Про це нібито розповів колишній спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер протягом майже 10-годинного допиту Палати представників США щодо можливого тиску Трампа на Зеленського, пише BuzzFeed News.

"Він сказав, що Україна - це корумпована держава, повна "жахливих людей". Він сказав, що вони "намагалися його скинути". Під час цієї розмови він посилався на бесіди з Джуліані", - розповів Волкер, уточнивши, що звертався до Трампа з пропозицією провести зустріч із Зеленським у травні, але тоді глава США був налаштований "досить скептично".

"Мені стало зрозуміло, що, незважаючи на позитивні новини і рекомендації, які передала офіційна делегація нового президента, Трамп мав глибоко негативну точку зору щодо України, яка йшла корінням в минуле. Він явно отримував іншу інформацію з інших джерел, зокрема від Джуліані, яка була більш негативною", - додав колишній спецпредставник.

Детальніше про скандал з імпічментом Трампа, читайте в матеріалі "Апострофа": Імпічмент для Трампа: наскільки це серйозно і при чому тут Зеленський.