RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Син продюсера "1+1" отримав важливу посаду в Кабміні: спливли подробиці

Син відомого продюсера Олександра Роднянського, з яким в якості актора працював Володимир Зеленський, став головним економічним радником в уряді України.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Reuters.

Син Олександра Роднянського, якого також звуть Олександр, є економістом Кембриджського університету Великобританії. Свого часу він був в команді радників і працював над економічною програмою Зеленського після закінчення президентських перегонів.

Варто зазначити, що офіційно призначення анонсовано не було. Журналісти посилаються на власні джерела серед українських топ-чиновників. Сам Роднянський відзначає, що його ім'я може залучити "небажану увагу до призначення".

"Мені говорили в президентській канцелярії, що моє прізвище є фактором ризику і могло бути скандалом саме по собі. Мені сказали про це ще до того, як я вирішив, чи я хочу приєднатися до уряду", - заявив Роднянський по телефону.

Одним з факторів, які могли вплинути на відсутність офіційного оголошення, є те, що Роднянський-старший в даний момент живе в Росії.

Як раніше повідомляв "Апостроф", народний депутат від партії "Слуга народу", колишній продюсер компанії "Квартал-концерт" Максим Ткаченко був призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Крім того, шоумен і продюсер "Кварталу 95" Сергій Сивохо також був призначений радником секретаря РНБО на ту саму тему реінтеграції Донбасу.