RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Проти Гладковського подали ще один позов: спливли подробиці

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) передало до суду клопотання про залучення екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського до відповідальності через неявку за викликом детективів.

Про це повідомляє прес-служба корпорації "Богдан", президентом якої є Гладковський.

Прес-служба цитує адвоката екс-заступника секретаря РНБО, Руслана Волинця, який стверджує, що таким чином НАБУ нібито доводить політичну мотивацію переслідування його підзахисного.

"Звинувачення проти Гладковського надумані, оскільки детективи НАБУ були попереджені в установленому законом порядку про причини неможливості прибуття в зазначений день і час", - підкреслив адвокат.

Він також додав, що факт неможливості прибуття до слідчого, крім юридичних каналів, "широко транслювався всіма засобами масової інформації з метою уникнення будь-яких інсинуацій і маніпуляцій".

Захисник зазначив, що поїздка Гладковського в липні, про яку йде мова, була запланована їм ще в травні, про що свідчить дата покупки квитків на літак.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 21 жовтня за колишнього першого заступника секретаря РНБО і фігуранта гучного скандалу з поставками військової техніки Олега Гладковського внесли заставу.