RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Займуться тарифами на газ: онлайн відео трансляція засідання Ради

У середу, 30 жовтня, Верховна Рада України планує розглянути ряд законопроектів у першому читанні, зокрема про недопущення підвищення тарифів на газ.

Онлайн-трансляція засідання парламенту доступна в YouTube.

Також народні депутати в першому читанні розглянуть законопроекти про мораторій на суцільну вирубку лісів і про додаткові гарантії збереження лісів. У другому читанні - проект закону про введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону.

Крім того, парламентарії розглянуть ініціативу створити тимчасову слідчу комісію (ТСК) для розслідування трагедії 2 травня в Одесі. Планують ратифікувати угоду з Малайзією про уникнення подвійного оподаткування та узгодити внесення змін до подібні угоди з Кіпром і Великобританією.

У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Як повідомляв "Апостроф", 29 жовтня, у Верховній Раді України був прийнятий у першому читанні законопроект №2148, який передбачає штрафи для народних депутатів за неперсональное голосування.

Крім того, парламент прийняв законопроект №1150, яким посилюється відповідальність за порушення правил перевезення дітей.