RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Один з лідерів "Слуги народу" на бомжах пояснив політику партії: опубліковано відео

Глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що зміна ідеологічної орієнтації партії з лібертаріанства на соціал-лібералізм - наслідок орієнтації на масового виборця.

Про це він розповів в інтерв'ю "Ліга.net".

Арахамія заявив, що він "член, який тільки що вступив в партію", тому поки не готовий обговорювати її ідеологію. Однак зазначив, що соціал-лібералізм - потрібен партії. Як приклад нардеп навів ставлення держави до бездомних.

"Тому що в лібертаріанстві якщо ти не зміг заробити, став бомжем і помер, то хрін з тобою. У соціалізмі кожного бомжа необхідно переорієнтувати, працевлаштувати і реінтегрувати суспільством", - пояснив Арахамія.

За його словами, українське суспільство - "супер соціальне", і навіть молодь чекає від держави участі в економічних процесах.

"Якщо ми будемо говорити, що ми не за це, то ми будемо представляти не мас-маркет. У нас політичний продукт - це мас-маркет. Якщо у людей в голові є таке відчуття, то потрібно йому відповідати. Політична партія - це маркетинговий продукт", - вважає нардеп.

У той же час, Арахамія зазначив, що в партії "Слуга народу" є і лібертаріанці. На його думку, доказом цього є обговорення в парламенті і суспільстві питань ринку землі та медичного канабісу.

Нагадаємо, докладніше про зміну ідеології "Слуги народу" читайте в матеріалі "Апострофа": Ми повинні бути сексі і збуджувати: чим запам'ятався перший з'їзд "Слуги народу".