RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В'ятрович може потрапити в Раду: в мережі розкрили несподівану причину

Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата з фракції "Європейська солідарність" Ірини Луценко по її проханню: замість неї в парламент може зайти екс-глава Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав колишній нардеп Ігор Мосійчук.

За його словами, після відставки Луценка наступною в парламент за списком "Європейської солідарності" повинна була зайти Наталія Бойко, проте вона йде працювати радником до прем'єр-міністра Олексія Гончарука, а за нею йде саме В'ятрович.

Ірина Луценко попросила про дострокове припинення своїх повноважень у зв'язку зі станом здоров'я. У той же час, вона зазначила, що "залишається членом команди партії "Європейська солідарність". В ході свого завершаючого виступу в парламенті вона подякувала "трьом політикам, які зіграли величезну роль" в її становленні як політичного діяча.

"Юлію Володимирівну Тимошенко, яка, коли мого чоловіка режим Януковича сховав за грати, сказала дуже твердо, взявши мене за руку: "Не бійся"... П'ятого президента України Петра Порошенка - великого державника, який зміг зберегти Україну... І треті слова подяки - моєму чоловікові Юрію Віталійовичу Луценку, чоловікові з великої літери, борцю, який ніколи не здавався", - заявила Луценко.

Читайте на "Апострофі" інтерв'ю з колишнім главою Інституту Національної пам'яті Володимиром В'ятровичем: Зеленський повинен бути готовий до військового сценарію з Росією.