RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

З'явилася кумедна фотожаба на "битву" за ринок землі в Раді

У мережі активно обговорюють події у Верховній Раді, які відбулися перед голосуванням за законопроект №2178-10, який дозволить скасувати мораторій на продаж землі в Україні.

Зокрема, політолог Олексій Голобуцький опублікував фотожабу, яку він підписав: "Арахамія розмовляє зі слугою народу".

В якості ілюстрації був використаний кадр з радянського популярного фільму "Кавказька полонянка".

"Він сказав, що якщо ви відмовитеся проголосувати за ринок землі, вони вас заріжуть. Жарт!" , - говорить герой фотожаби.

Відзначимо, раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповідав, що на засідання фракції приходив президент України Володимир Зеленський. Він заспокоював парламентаріїв і гарантував їм зміну спірних положень законопроекту №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

"У нас було дуже продуктивне засідання фракції, присвячене голосуванню за ринок землі, дуже таке дискусійне питання. Президент пообіцяв, що між першим і другим читанням норма про продаж землі іноземцям буде прибрана з законопроекту", - сказав Арахамія журналістам

Як раніше повідомляв "Апостроф", народні депутати все ж проголосували за законопроект про продаж землі в першому читанні.