RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Виконує особливі доручення: спливли дані про контакти помічника Зеленського з людьми Путіна

Помічник президента Володимира Зеленського з міжнародних питань Андрій Єрмак має контакти з російськими "кураторами" бойовиків на Донбасі: віце-прем'єром Кремля Дмитром Козаком, Володимиром Сурковим і Адміністрацією президента РФ в цілому.

Про це в ефірі телеканалу "Еспресо.TV" заявив дипломат Роман Безсмертний.

"Якщо аналізувати це особу, то він досить серйозно інтегрований в російський істеблішмент і він спілкується не тільки з Козаком. Він спілкується з Сурковим, він спілкується з оточуючими Суркова дуже тісно. Він спілкується з багатьма в Адміністрації Путіна", - повідомив Безсмертний.

При цьому дипломат також зазначив, що у випадку з цими контактами, йдеться не про особисту позицію Єрмака, а про виконання "доручень Зеленського".

"Треба розуміти - те, що говорить і озвучує Єрмак, це те, що думає, і те, що робить президент Зеленський. Не розділяйте ці речі", - підкреслив Безсмертний.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в середу, 13 листопада, в Києві в ресторані на вулиці Жилянській був помічений помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак в компанії з американським лобістом Браяном Ланза.