RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Приховував від президента і вів свою гру: "слуга народу" розкрив цікаві деталі про Богдана

Народний депутат Антон Поляков, якого виключено зі президентської фракції "Слуга народу", розповів про підкупи на парламентських виборах, про які нібито знав глава Офісу президента України Андрій Богдан.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Новое время".

За словами народного депутата Полякова, голова Офісу президента Андрій Богдан приховував від глави держави інформацію про здачу мажоритарних округів "Слуги народу" за гроші. Вартість програшу в його, 206-му окрузі в Чернігівській області, нібито коштувала 1,5 мільйона доларів США.

"Після виборів у мене та інших мажоритарників з Чернігівської області відбулася з ним [Андрієм Богданом] розмова на Банковій. На цій зустрічі також був Корнієнко і спікер Дмитро Разумков. Ми розповіли їм, що глава штабу "Слуги народу" Халімон зливав нас і навіть протидіяв. Богдан сказав, що про все знає..."- стверджує Поляков.

Пізніше народний депутат згадав ситуацію підкупу на парламентських виборах в присутності президента Володимира Зеленського і глави його Офісу Андрія Богдана.

"Я підійшов до президента і тихо сказав: Володимире Олександровичу, я не хочу, щоб на місцевих виборах повторилося те, що відбувалося на парламентських, коли продавалися округу і нас свої ж мочили. Президент був дуже здивований. Богдан стояв поруч і його перекосило. Я зрозумів, що Богдан нічого йому не розповідав або ж повідав свою версію ", - розповів колишній нардеп від "Слуги народу".

Поляков зауважив, що не володіє інформацією, чи отримував гроші Андрій Богдан з цієї схеми. "Очевидно, у нього є якийсь інтерес. Він приховував від президента і вів свою гру. Нам говорив одне, а робив інше", - стверджує він.

Детальніше про складні стосунки всередині фракції "Слуга народу" читайте в матеріалі "Апострофа": Фракція Зеленського перетворюється в "слугу Богдана" - вигнаний депутат