RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Вигнання з "Слуги народу" неслухняного нардепа: у чому суть конфлікту

Народний депутат президентської політичної сили "Слуга народу" Антон Поляков був виключений з фракції у Верховній Раді.

При цьому він знав про майбутнє голосуванні за це рішення і про це писав у себе на каналі в Telegram.

Так, він опублікував повідомлення, яке адміністратори партії розсилають іншим членам "Слуги народу", де йдеться про те, що Поляков нібито не підтримує позицію фракції і працює "проти неї". Також нардеп був звинувачений в "зливі інсайдів" і пропусках засідань ВРУ.

"Будуть на фракції ухвалювати рішення щодо виходу з фракції Полякова. Є багато роботи з його боку проти роботи фракції і повна непідтримка позиції фракції", - зазначено в повідомленні.

Поляков зазначив, що з керівництва фракції і Офісу президента дзвонили депутатам з проханням підтримати таке рішення. Він обурився, що явних порушників в партії при цьому не карають і не виключають.

"Старші груп фракції Слуга Народу під копірку прислали у всіх групах, крім моєї, одне і теж повідомлення. Я не проти, якщо фракція проголосує, окей. Тільки переді мною виключіть всіх списочників, які продавали округу на парламентських виборах, і тепер сидять в Раді і навіть займають посади в нашій фракції і комітети. Потім виключіть кнопкодавів, як обіцяли влітку в меморандумі. Потім усіх рішал і зірок листувань під куполом. Ах так, і Рябошапку звільніть, за те, що він отримує команди від Богдана не пускати або навпаки пускати в хід справи. Потім можна приступити до мене", - написав депутат.

Ситуацію з гучним вигнанням Полякова прокоментував його колега по фракції Олександр Дубинський.

"Вважаю будь-які спроби виключення з фракції за свою думку маячнею хворого розуму. Поляков має свою думку", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі скандальні подробиці затримання чоловіка народного депутата від фракції "Слуга народу" Анни Скороход.