RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Рятував "Беркут" і хвалив Путіна: екс-соратник Януковича отримав важливу посаду в Раді

Депутат-мажоритарник Руслан Требушкін, якого звинувачували в допомозі силовикам під час Майдану, увійшов до складу комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Інформація про призначення колишнього мера Покровська з'явилася в прийнятому парламентом проекті постанови №2394 про зміну постанови про обрання нардепів в парламентські комітети.

Требушкін (колишній член "Партії Регіонів") висувався на виборах по 50-му округу Донецької області від "Опозиційного блоку". В Раді він не входить в жодну з фракцій, але є членом групи з міжпарламентських зв'язків з США.

Як зазначає видання, Требушкін раніше неодноразово потрапляв в різні скандали. Зокрема, під час Євромайдану він фігурував у сюжеті про доставку "гуманітарної" допомоги загонам "Беркута" і іншим силовикам.

Крім того, згадуючи анексію Криму, Требушкін публічно заявляв, що "вдячний Путіну за те, що він зробив".

Як повідомляв "Апостроф", під час перебування на посаді мера Покровська Руслан Требушкін також влаштував скандал, запропонувавши на посаду свого заступника кандидатуру Михайла Голубєва, який був чиновником ДНР.