RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У "Слузі народу" різко висловилися про долю нардепа, який потрапив у скандал з педофілією

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія висловився про скандал навколо його колеги Романа Іванісова, який був нібито засуджений за зґвалтування неповнолітньої, але приховував цей факт.

За словами Арахамії, Іванісова виключать з партії, якщо інформація підтвердиться. При цьому, в разі неправдивості новини, він залишиться в її рядах.

"Він спростовував, каже, що не було ніякої судимості. Це його слова. Я подивився мову Рябошапки, який сказав, що перевірка підтвердила погашення судимості. Це справа 1996 року, тому паперів і немає. Пан Іванісов мені повідомив, що його представник їде в Маріупольську колонію. Якщо це було - йому не місце в партії. Якщо цього не було - ми його заберемо назад", - сказав Арахамія.

Найближчим часом політична сила направить запити в СБУ, ГПУ та МВС з вимогою перевірки.

"Уявіть собі, як пан Іванісов себе почуває, якщо це фейк. Його насильником обзивають. Якщо це фейк, це буде дуже прикро", - додав Арахамія.

Він зазначив, що з фракції Іванісов буде виключений негайно, якщо інформація підтвердиться. А ось з партії його виключать тільки під час з'їзду.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Ганна Скороход, яку виключили з фракції "Слуга народу", заявила, що їй надходили погрози, в тому числі і від глави фракції Давида Арахамії.