RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Хрещений батько контрабанди ": Зеленський оголосив про розшук спільника затриманого топ-чиновника, фото

Під час спецоперації Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), під час якої було затримано 10 співробітників Київської митниці за підозрою в порушеннях митного законодавства, втік бізнесмен Вадим Альперін, який напередодні пропонував детективам НАБУ хабар.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі президент України Володимир Зеленський.

"У ході спеціальної операції з виявлення корупціонерів навколо і безпосередньо на митниці від правоохоронців біг якийсь пан Альперін, якого вважають одним з хрещених батьків контрабанди в Україну", - написав глава держави.

За словами Зеленського, кордони надійно перекриті, отже, Вадим Альперін ховається на території України.

"Прошу всіх підключитися і допомогти йому знайти дорогу в НАБУ. Або допомогти правоохоронцям знайти пана Альперина. З мене особисто - цінний подарунок тому, хто краще допоможе довгоочікуваної зустрічі контрабандиста з законом", - звернувся Володимир Зеленський до читачів свого Telegram-каналу і традиційно нагадав телефон гарячої лінії НАБУ.

Як раніше повідомляв "Апостроф", рекордний хабар в $ 800 тисяч співробітнику Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) пропонував відомий одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого підозрюють у махінаціях на митниці.