RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Це вже перемога: Зеленський зробив важливу заяву напередодні зустрічі з Путіним

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним у нормандському форматі говоритиме про припинення вогню, повернення полонених та реінтеграцію окупованих територій.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до українців.

"Цього тижня почнемо підготовку до зустрічі чотирьох лідерів. Це вже перемога для нас. Бо це можливість, яка з'явилася після трьох років тиші в дипломатії та реальної війни на фронті на нашому Донбасі. Це велика можливість розпочати діалог, який допоможе повернути всіх наших людей, яких чекають сім'ї, чекають діти. Нам треба припинити вогонь і надати можливість закінчитися цій війни. Ми повинні в цьому діалозі вирішити питання термінів повернення наших територій, вирішити, як нам бути однією країною", - сказав Зеленський.

Президент додав, що українцям не варто вірити емоційним заявам деяких політиків, які, спекулюючи на резонансних темах, намагаються підійняти собі рейтинг.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Президент України Володимир Зеленський на зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним 9 грудня також говоритиме про транзит російського газу територією України.