RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Не тільки на Майдані: Білецький анонсував акцію протесту біля стін ОПУ проти капітуляції України

Лідер партії "Національний Корпус", засновник і екс-командир полку "Азов" Андрій Білецький у своєму Telegram-каналі опублікував відеоролик, в якому заявив, що 8 грудня ввечері, о 19:00, напередодні зустрічі президентів у "нормандському форматі", біля Офісу президента відбудеться акція протесту проти капітуляції України.

Захід пройде на Банковій під гаслом "Капітулювати не вийде". Мітингувальники мають намір висловити незгоду "з формулою Штайнмаєра" і "нормандським форматом", а також незадоволення впливом парламентської опозиції на моновладу.

Андрій Білецький стверджує, що вищезгадані фактори ведуть Україну до тотальної капітуляції, а також змушують країну підкоритися країні-агресору.

Лідер націоналістів окремим пунктом акції виділяє зацікавленість своїх однопартійців у долі людей, що опинилися перед загрозою окупації в так званій "сірій" зоні.

У своєму зверненні Білецький зазначив, що 8 грудня на Банковій під Офісом президента зберуться десятки тисяч людей, які розуміють небезпеку переговорів у "нормандському форматі" на умовах президента РФ Володимира Путіна.

Також засновник і екс-командир полку "Азов" зазначив, що тільки народ може вплинути на цю ситуацію, адже, за його словами, ніякої опозиції в парламенті немає. Саме така однобока точка зору всієї політичної верхівки, за запевненням Білецького, змушує народ виходити на вулицю і вимагати від влади дослухатися до їхніх вимог.

Нагадаємо, що Андрій Білецький також неодноразово був одним з організаторів масштабних акцій, в тому числі акцій протесту проти розпродажу землі та проти капітуляції.