RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Зеленського зробили важливу заяву про його зустрічі з Путіним і назвали головну тему

В Офісі президента України Володимира Зеленського заявили, що його зустріч з главою РФ Володимиром Путіним в рамках Всесвітнього форуму Голокосту в Ізраїлі зараз не запланована.

Про це повідомляє інформагентство УНІАН.

Однак в ОП відзначили, що якщо зустріч все ж відбудеться, то на ній глава нашої країни підніме питання подальшого звільнення утримуваних осіб.

"Зустріч з президентом Росії, який також візьме участь у форумі пам'яті Голокосту, в даний час не запланована. Якщо спілкування на полях форуму відбудеться, президент України планує обговорювати тільки питання подальшого звільнення утримуваних осіб", - відзначили в ОП.

Зокрема, відомо, що Зеленський здійснить робочий візит до Ізраїлю. Там запланована участь в заходах п'ятого Всесвітнього форуму пам'яті Голокосту, а також зустрічі з президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівлін, прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху, спікером Кнесету Юлієм Едельштейном і представниками ділових кіл Ізраїлю.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про можливість проведення зустрічі президента України Володимира Зеленського з главою США Дональдом Трампом на Всесвітньому економічному форумі в місті Давос на сході Швейцарії.