RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Богдан потрапив на влучну фотожабу через форум в Давосі

У Давосі (Швейцарія) проходить Всесвітній економічний форум, але в мережі висміяли, що разом з президентом України Володимиром Зеленським там не було голови Офісу президента Андрія Богдана.

Фотожабу розмістив в інтернеті політолог Олексій Голобуцький.

Він посміявся з того, що на захід в Давосі не взяли Богдана, який, як відомо, часто з'являється із Зеленським на різних заходах і в подорожах.

Відзначимо, що місця в готелях Давосу було заброньовано для 17 парламентаріїв "Слуги Народу": голові фракції Давиду Арахамії, першому заступнику Олександру Корнієнку, заступниці Євгенії Кравчук, депутатам Дмитру Налусі, Святославу Юрашу, Єлизаветі Ясько та іншим.

Нагадаємо, візит президента України Володимира Зеленського в швейцарський Давос для участі в щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), який довго не мав офіційного підтвердження, порівняли з недавньою таємничою подорожжю голови держави в Оман.

Як повідомляв "Апостроф", 22 січня президент України Володимир Зеленський виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

У той же час Юлія Мендель - спікерка президента Володимира Зеленського - "відзначилася" дивним і водночас смішним відео з Всесвітнього економічного форуму.