RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Не вмієш - не виступай: в "Слузі народу" цікаво висловилися про гучний скандал з їх нардепом

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук від імені всього керівництва партії попросила вибачення у всіх, кого могли образити слова депутата Верховної Ради Євгена Брагара, зазначивши, що таку позицію депутата фракція не підтримує.

Про це Кравчук написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вчора під час ефіру на 112 каналі депутат з нашої фракції Євген Брагар дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в сторону пенсіонерки, яка дзвонила в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі тільки зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тим, хто матеріально забезпечений (депутатам-мільйонерам, які не соромились отримувати відшкодування за житло в Києві, привіт!)," - написала вона.

Кравчук також порадила Брагару не ходити на ток-шоу, якщо він не готовий до прямих ефірів.

"А ще раз переконуюся: Не вмієш - не берися. Або вчися. Не готовий до прямих ефірів - займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер. Жарти про собак дійсно смішні. Критика - доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності", - написала вона.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, українців обурило ставлення народного депутата від провладної більшості до пенсіонерки, якій він порадив продати собаку, щоб розрахуватися за газ. Свої коментарі користувачі залишили в Facebook під відео з прямою трансляцією 112 каналу.