RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Скандальний "слуга народу" вибачився за слова про продаж собаки: в мережі його не пробачили

Народний депутат України від "Слуги народу" Євген Брагар вибачився за скандальні слова у прямому ефірі, коли порадив пенсіонерці продати собаку, аби сплатити рахунок за газ.

Про це він написав у Facebook.

"Мені дуже прикро, що мої висловлювання на 112 каналі з приводу субсидій викликали таку бурхливу реакцію. Я є новою особою в політиці та ще не навчився відповідати на чутливі питання. Всі ми маємо бабусь, дідусів, батьків, які отримують досить низькі пенсії", - написав Брагар.

Він пише, що не мав на меті когось образити, лише хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя.

"Приношу вибачення всім, кого могли образити мої слова. Нарахування субсидій – дуже делікатне питання і воно потребує не лише особливої уваги з боку держави, а й відповідального ставлення громадян. Закликаю всіх вчиняти порядно, розуміючи, що допомога повинна надаватися лише тим, хто її реально потребує", - пояснив політик.

Користувачі мережі не прийняли вибачення політика, про що активно пишуть у коментарях.

"Ви ровесник моєї дитини. Вона таке не потрафила б сказати. Совісті нема у вас, не те що елементарного виховання. Лишайте депутатство і йдіть вчитися", "Я просто не маю підбору слів... мені дуже прикро і просто боляче, боляче за людей... це знущання. Тікайте звідти, добра вам не чекати",- пишуть українці.

"Шаріков, мізки собі купи!", - написав лідер Радикальної партії України Олег Ляшко.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, українців обурило ставлення народного депутата від провладної більшості Євгенія Брагара до пенсіонерки, якій він порадив продати собаку, аби розрахуватися за газ. Свої коментарі користувачі залишили у Facebook під відео з прямою трансляцією 112 каналу.