RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Раді почали збирати голоси за відставку генпрокурора: з'явилися подробиці

Народний депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський, за інформацією журналістів, вже почав збір підписів у Верховній Раді за відставку генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Про це повідомляє з посиланням на власні джерела журналістка Ан Жюлак.

Вона стверджує, що Бужанському вже вдалося зібрати 180 голосів за відставку Рябошапки. Більшість підписантів з фракцій "Слуга народу" і "Опозиційна платформа - За життя".

У свою чергу, сам Рябошапка заявив, що голосування щодо його відставки в середу, 4 березня, може і відбутися, але навряд чи буде успішним.

"Це в черговий раз, я вже до цього починаю звикати. Нічого нового, і нічого не відбудеться", - відповів генпрокурор на питання журналістів.

Уточнюючи, чи означає це, що голосування в середу щодо його відставки не буде, генпрокурор сказав: "Голосування може бути, але я не думаю, що воно буде успішним".

Нагадаємо, не так давно в мережі і в ЗМІ з'явилися численні чутки про відставку генпрокурора Руслана Рябошапки. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Люди пихтять, як паровози, через справу "ПриватБанку" - Віктор Чумак.