RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Сивохо звільнили з РНБО після гучних скандалів: подробиці

Сергія Сивохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Детектора медіа".

"Станом на 24 березня ц.р. Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах", – йдеться в повідомленні.

Причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Сергій Сивохо – український актор, телеведучий, гуморист, тренер шоу "Ліга Сміха", грав у КВН. На позачергових парламентських виборах балотувався по 49-му одномандатному округу — це Костянтинівка, Дружківка, Костянтинівський та Червоноармійський райони Донецької області, проте до Верховної Ради не пройшов.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві під час презентації національної платформи примирення і єдності, яка була підготовлена Сергієм Сивохою, стався серйозний конфлікт. В один з моментів в зал увірвалися представники "Азова" і розпочали бійку, в якій дісталося й самому Сивохо.

Нагадаємо, що Сивохо побував з візитом у Слов'янську Донецької області з колишнім членом фракції "Партії регіонів", депутатом Верховної Ради VIII скликання від "Опозиційного блоку" Тетяною Бахтєєвою, що викликало хвилю гніву в мережі.

Раніше, Сергій Сивохо розбурхав соціальні мережі заявою про пенсії для окупованого Донбасу.

Крім того, пропозиція Сивохи почати пошук "діалогу на шляху до миру" на Донбасі і відмовитися від старої політики, яку диктує "войовнича меншість", викликала бурхливу реакцію в соцмережах.