RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Залишається викликати Януковича: мережа вибухнула через візит Сивохи з екс-регіоналкою на Донбас

Радник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Сергій Сивохо побував з візитом у Слов'янську Донецької області з колишнім членом фракції "Партії регіонів", депутатом Верховної Ради VIII скликання від "Опозиційного блоку" Тетяною Бахтєєвою, що викликало хвилю гніву в мережі.

Про поїздку він розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Донбас. Тут діти вже 6 років живуть у зоні конфлікту і багато хто з них не пам'ятають мирного часу. Більше 200 тис. дітей проживають у 20-кілометровій зоні по обидва боки від лінії розмежування. Вони потребують медичної допомоги, психологічної підтримки та особливої турботи держави", - зазначив Сивохо.

На його пост бурхливо відреагували в мережі. Багато в коментарях пригадали, як Бахтєєва закликала Україну налагодити дружні відносини з Росією. Деяких обурило і формулювання Сивохи "зона конфлікту".

У кометарях українці нагадали Сивохо, що в країні, яка шість років захищається від держави-агресора Росії, йде війна.

Пригадали раднику секретаря РНБО і звільнення професора, хірурга Сергія Веселого, який навесні 2016 року відкрив у Краматорську сучасну дитячу лікарню. Сивохо порадили взяти собі у консультанти цю людину, а не Бахтєєву.

Як інформував "Апостроф" раніше, радник голови РНБО України Сергій Сивохо може поїхати на зустріч із ватажками бойовиків ДНР-ЛНР.