RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Зеленський підписав указ про призначення Саакашвілі

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ.

Про це йдеться в Указі № 169/2020 "Питання Національної ради реформи і Виконавчого комітету реформ", який Глава держави підписав 7 травня.

"Щиро вітаю Міхеїла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ і допоможе в здійсненні важливих змін в житті країни", - зазначив Володимир Зеленський.

Також цим указом президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ.

Документом вносяться зміни до указів Глави держави щодо єдиної державної політики реформ в Україні, забезпечення діяльності Національної ради реформ і Виконавчого комітету реформ і положення про Національну раду реформ.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Офісі президента підтримали ідею призначення колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем'єра з реформ і заявили, що ясність в цьому питанні з'явиться на початку травня.

Детальніше про проблеми з призначенням Саакашвілі в український уряд читайте в матеріалі "Апострофа": Круте піке Карлсона: що заважає Саакашвілі потрапити в Кабмін.