RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Як корабельна сосна: лідери "Слуги народу" осоромилися при обговоренні своєї соратниці, фото і відео

У Миколаєві перед початком прес-конференції керівництво партії "Слуга народу" в вульгарній формі вирішили обговорити представниць прекрасної статі з числа соратниць.

Відповідне відео опубліковано на каналі видання "НикВести".

Так, глава партії "Слуга народу", народний депутат України Олександр Корнієнко та керівник фракції монобільшості у Верховній Раді України, керівник Миколаївської обласної організації Давид Арахамія спочатку вирішили обговорити те, як вони порушили карантинні обмеження під час спілкування в партійному офісі і підкреслити, що вони "не потрапили на фото до журналістів" і що "Андрія Єрмака не оштрафували, коли він був в аналогічній ситуації із Зеленським".

Потім, вони вирішили обговорити народного депутата України Ірину Алахвердієву, висловивши в її адресу кілька компліментів. Далі, швидше за все, керівництво партії почало обговорювати кандидата в мери Миколаєва від партії "Слуга народу". Олександр Корнієнко позитивно оцінив кандидата в мери і сказав Давиду Арахамії, що коли він її поведе до Зеленського, той "викурить весь свій айкос і скаже:" Баба да! Баба да! ".

Наводимо дослівний діалог керівництва партії "Слуга народу":

Варто відзначити, що, можливо, Олександр Корнієнко і Давид Арахамія обговорювали миколаївську бізнесвумен Тетяну Домбровську, яка також була присутня в залі. За наявною інформацією, саме Тетяну Домбровську Давид Арахамія лобіює в якості кандидата в мери Миколаєва.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю "Апострофу" про те, як "Слуга народу" готується в місцевих виборів, розповів глава президентської фракції у Верховній Раді Давид Арахамія.