RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Донбас приїде президент Швейцарії

20-23 липня в Україну з державним візитом на запрошення президента Володимира Зеленського прибуде президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Зоммаруга. В ході програми перебування президента Швейцарії в Україні заплановано відвідування Донбасу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Програмою візиту Симонетти Зоммаруги передбачено переговори глав держав у форматі віч-на-віч та у складі делегацій. Заплановано обговорення широкого спектру питань двосторонніх українсько-швейцарських відносин, а також взаємодії сторін на міжнародній арені.

"Володимир Зеленський і Симонетта Зоммаруга здійснять спільну робочу поїздку на Донбас з метою ознайомлення з безпековою та соціально-економічною ситуацією в регіоні, а також станом реалізації проектів швейцарської гуманітарної допомоги", - повідомили на сайті президента.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті обстрілу бойовиків на Донбасі у понеділок, 13 липня, загинув український військовослужбовець. Ще один боєць в цей же день підірвався на міні.

Раніше стало відомо, що в п'ятницю, 10 липня, на Донбасі в результаті мінометного обстрілу позицій ВСУ з боку найманців РФ загинув молодший лейтенант, військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади Тарас Матвіїв.