RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Лерос оприлюднив нові скандальні записи, в яких фігурує Єрмак

Народний депутат України Гео Лерос, як і обіцяв напередодні, опублікував скандальні аудіозаписи, на яких колишній депутат Київської міськради Денис Комарницький і народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко обговорюють публічну дискредитацію своїх опонентів, згадуючи при цьому главу Офісу президента Андрія Ермака, який нібито покриває їх дії.

Аудіозаписи розмов двох людей, голоси яких схожі на Тищенко і Комарницького, опубліковано на Facebook-сторінці нардепа.

У розмові, який, судячи по звуках, вівся в лазні, мова йшла про обшуки у Дениса Комарницького з приводу будівництва Воскресенського моста в Києві. Він зв'язується з Тищенко, щоб той за допомогою свого кума Андрія Єрмака, "загасив" це питання. При цьому він натякає на те, що всі вони - родом з "лихих" дев'яностих.

"Добре, що ми з тобою ще з того часу, так? .. Не, ну дивися, слава Богу, що наш з нами. Тому що я переживав, щоб він не почав там, знаєш ..." - каже зокрема Комарницький, ймовірно маючи на увазі главу Офісу президента Андрія Єрмака.

Як повідомляв "Апостроф", експерти вважають, що оприлюднені нові плівки скандального народного депутата Гео Лероса з записами розмов Миколи Тищенка і Дениса Комарницького є спробою закріпиться в одному ряду з Андрієм Деркачем і Давидом Жванією як більш авторитетними політиками, зливаються компромат.