RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Інтрига наростає, все може обернутися судом: результати голосування в США по штатах

У США продовжують підраховувати голоси на виборах президента. За попередніми даними, лідирує Джо Байден, який мінімально випереджає Дональда Трампа.

БАЙДЕН АБО ТРАМП: ХТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ США - ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Як пише CNN, доля майбутнього президента країни визначиться за підсумками підрахунку голосів в декількох штатах.

В даний момент Байден набрав 224 голосів вибірників, в той час як у Трампа 213. У той же час Fox News пише, що Байден набрав 238 голосів. При цьому дані постійно оновлюються.

За останніми даними, за Байдена проголосувала більшість в наступних штатах: Гаваї, Род-Айленд, Міннесота, Вірджинія, Каліфорнія, Орегон, Вашингтон, Іллінойс, Нью-Гемпшир, Нью-Мексико, Колорадо, Коннектикут, Нью-Джерсі, Нью-Йорк, Вермонт, Делавер, Вашингтон, округ Колумбія, Меріленд, Массачусетс і інші.

Трамп же перемагає в Монтані, Техасі, Айові, Айдахо, Огайо, Міссісіпі, Вайомінгу, Міссурі, Канзасі, Юті, Луїзіані, Алабамі, Південній Кароліні, Північній Дакоті, Південній Дакоті, Арканзасі, Індіані, Оклахомі, Кентуккі, Західній Вірджинії, Теннессі і Небрасці.

Тим часом Трамп уже заявив, що переміг на виборах. При цьому чинний глава держави пообіцяв через суд довести фальсифікацію зі сторни команди Байдена, якщо той виграє гонку.

Також читайте матеріал "Апострофа": Барикади біля Білого дому і блокування доріг: США готуються до жорстких зіткнень в день виборів.