RU  UA

У МВС працювали агенти регіоналів: Чорновіл розповіла, як і хто вів проти неї справу про події на Майдані

Колишній народний депутат Тетяна Чорновол, яку Державне бюро розслідувань (ДБР) підозрює у навмисному вбивстві у справі про штурм офісу Партії регіонів під час подій Євромайдану, заявила, що всі докази по справі проти неї були зібрані впродовж 2014-2016 років за часів попередньої влади.

Про це вона розповіла в ефірі програми "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV.

Чорновол розповіла, що всі п'ять років президентства Порошенка проти неї продовжувалося розслідування справи про підпал офісу Партії регіонів.

"Проти мене зібрані докази не зараз. Вони були зібрані в 2014, 2015 і 2016 роках. Під доказами я маю на увазі докази моєї присутності в офісі Партії регіонів і організації штурму", - пояснила Чорновол.

Екс-нардеп розповіла, що всі ці роки розслідуванням справи займався Григорій Мамка, який зараз є нардепом від "ОПЗЖ", а тоді був заступником начальника Головного слідчого управління МВС.

"Виходить, що в системі МВС працювали агенти Партії регіонів, які збирали матеріали проти мене", - зазначила Чорновол.

Як повідомляв "Апостроф", Державне бюро розслідувань в рамках розслідування справи за заявою народного депутата від ОПЗЖ Рената Кузьміна викликає на допити політиків, які були лідерами Євромайдану.