RU  UA

Влада забила на коронавірус і розповідає нам казки - експерт

В Україні немає глобального бачення розвитку держави, тому замість боротьби з пандемією гроші направили на ремонт доріг. І тепер нам розповідають казки.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV заявив політичний аналітик Максим Маньковський.

"Є відсутність глобального бачення проблеми розвитку держави. Давайте почнемо з весни, коли було 300-400 нових випадків, ми пішли на локдаун, всі ходили в масках. Я пам’ятаю, скасовували і футбольні матчі, і концерти, і все інше. Люди дали владі передих, був сформований ковідний фонд. Що відбулося влітку? Пішла ця хвиля якось на спад, і всі подумали: може, другої хвилі не буде, може, брешуть ці медики? І давайте ми кинемо гроші на будівництво, давайте дороги робити. Тим паче, у нас же вибори на носі місцеві, треба ж поїхати стрічку перерізати. Треба ж показати, що ми щось робимо, а ковід – то таке. Ми зрозуміли, що ми взагалі не витягнемо цю всю систему, а потім почнемо розповідати казки", - наголосив Маньковський.

За словами політичного аналітика, влада втратила 3-4 місяці у боротьбі з пандемією. А зараз все витягають волонтери.

"Це вони зараз і роблять – розповідають казки, тому що втратили 3-4 місяці. Вибачте, ці гроші пішли на зовсім інше, а зараз їх не вистачає. І знову волонтери. Знову, як у 2014 році, волонтери повинні все це витягати. Я це бачу, але я хочу, щоб це побачили люди. У мене таке враження, що коли люди приходять голосувати на виборах, вони про все це забувають", - резюмував Маньковський.