RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Скандал з Дубінським: чим незадоволений Зеленський і чи виженуть нардепа із "Слуги народу"

Народний депутат з "Слуги народу" Олександр Дубінський, який потрапив в скандал через санкції США, вже давно своїми діями викликає невдоволення президента України Володимира Зеленського і повинен бути виключений з фракції.

Про це говорять експерти і політики, думки яких зібрано в статті "Апострофа".

Голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що американські санкції - це тільки привід, щоб позбутися від Дубінського.

"Володимир Зеленський давно був незадоволений діями Олександра Дубінського. Вперше публічно це проявилося рік тому, коли був скандал з прослуховуванням тодішнього прем'єра Олексія Гончарука. Президента не влаштовує також деструктивна роль депутата всередині фракції. Йому відверто не подобається, що Олександр Дубінський демонстрував антикомандну поведінку. Для президента командна гра - принципове питання ", - пояснив він в коментарі" апостроф ".

Як розповіла журналістам заступник глави фракції СН Євгенія Кравчук, дискусія з приводу виключення Дубінського з фракції все ще ведеться. Однак, вже зараз деякі його однопартійці відкрито наполягають на такому рішенні.

"Дубінський повинен бути виключений з фракції СН. Пріоритети національної безпеки і відносин з ключовими партнерами повинні бути вищими за внутрішні фракційні домовленості", - написав народний депутат Єгор Чернєв на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", на засіданні фракції "Слуга народу" президент України Володимир Зеленський після скандалу з санкціями США проти депутата Олександра Дубінського попросив його вийти з фракції.