RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У цивільної дружини Тараса Козака знайшли елітну квартиру в Москві - коштує мільйони доларів: фото і відео

Журналісти з'ясували, що у народного депутата від "Опозиційною платформи - За життя" Тараса Козака, є цивільна дружина Наталя Лавренюк. Однак жодної інформації про дружину і її майно у своїй декларації Козак не вказує.

Про це пише Радіо Свобода.

Інформація про те, що Лавренюк і Козак живуть разом і перебувають у відносинах, підтверджена численними фотографіями з заходів, які вони разом відвідують.

Крім того, нещодавно стало відомо, що Наталя Лавренюк придбала в Москві елітну нерухомість за 13 млн доларів або 350 млн грн, а це в два рази менше, ніж бюджет на ремонт доріг в Закарпатській області.

Квартира розташована в елітному житловому комплексі Knightsbridge Privat Park в центрі Москви. Відрізняються апартаменти тим, що у них є власна ділянка землі, що рідкість для столичних квартир.

Крім того, в квартирі два рівня, а загальна площа її 657 квадратних метра.

Чому в декларації у Тараса Козака не вказано ні цивільна дружина, ні її чисельна нерухомість, поки не відомо. Журналісти направили народному депутату офіційні запити з усіма цими питаннями. Відомо, що Наталя Лавренюк досить заможна жінка, у неї спільний нафтовий бізнес в Росії з Віктором Медведчуком і його дружиною Оксаною Марченко. Крім того, жінка офіційно володіє численною нерухомістю і в Україні.

Як писав "Апостроф" раніше, що відомо про Тараса Козака і в яких скандалах він замішаний .