RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

"Це далеко не кінець": Трамп виступив з гучною заявою про новий похід в президенти

Колишній президент США Дональд Трамп, імпічмент якого було відхилено, заявив, що може втретє балотуватися на пост американського глави.

Про це повідомляє CNN.

"Це далеко не кінець. Ми переможемо, і Америка буде сильнішою і сильнішою, ніж будь-коли раніше", - сказав він 28 лютого, виступаючи на політичній конференції в штаті Флорида.

Трамп в черговий раз заявив, що був переможцем президентських перегонів в листопаді 2020 року, а Байден отримав нечесні голоси. Він підкреслив, що в США "дуже болючий і корумпований виборчий процес".

навіть можу вирішити перемогти їх в третій раз", - зазначив екс-президент.

Трамп завершив свій виступ, попросивши прихильників внести свій вклад в його комітети з політичних дій, оскільки він розповів про свої плани на майбутнє.

"З вашою допомогою ми повернемо палату, ми переможемо в Сенаті, а потім президент-республіканець тріумфально повернеться в Білий дім", - сказав колишній американський глава.

Як повідомляв "Апостроф", президент США Джо Байден відреагував на рішення Сенату виправдати колишнього президента Дональда Трампа. Він засмучений, що імпічмент його попередника відхилено і Трамп знову може стати президентом.