RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У багатьох істерика: в РНБО розповіли про поведінку тих, хто голосував за Харківські угоди

СБУ було доручено перевірити всіх депутатів, які брали участь в голосуванні за Харківські угоди, чи не було це державною зрадою. І після цього, як повідомив секретар РНБО Олексій Данилов, у нього почав розриватися телефон від дзвінків.

На шоу Савіка Шустера Данилов розповів, що після того, як закінчилося вчорашнє засідання РНБО, телефон у нього "почервонів" від дзвінків депутатів, багато з яких особисто знайомі з ним. Всі вони запевняли, що не голосували за Харківські угоди.

"Тоді питання, як це відбувалося і хто взагалі голосував", – заявив Данілов.

Зараз буде пильна увага до нових придбань депутатів і їх рахунків. Вони повинні зрозуміти, що повинні нести не тільки моральну відповідальність за ті рішення, які вони приймають.

"Коли нам закидають, що депутати не мають взагалі нести жодної відповідальності, то я не можу погодитись. Оскільки ці депутати можуть збиратися, голосувати за бозна-що і за це не нести жодної відповідальності. Це навіть не вкладається в жодну логіку. Я чітко розумію 80 статтю Конституції і багато інших речей. Але ті наслідки, після того як відбулися ці речі, ми відчуваємо на собі. Ми не можемо залишити все це без з'ясування обставин", - висловив свою думку секретар РНБО.

Як писав "Апостроф" раніше, Володимир Зеленський доручив розібратися з наявністю ознак державної зради в голосуванні Верховної Ради за скандальні "Харківські угоди" в 2010 році.