RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Арахамію спіймали на "пікантному" листуванні в Раді про колег: опубліковано фото

Глава президентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія під час засідання Ради 18 березня досить незвично відгукнувся про своїх колег. Так, він запропонував називати одну з партій "проросійськими бл*дями".

Про це повідомляє видання "Букви", яке опублікувало фотографію смартфона політика з листуванням.

У фракційному чаті "Слуги народу" один з депутатів написав, що "неприпустимо застосовувати силу до парламентаріїв, від якої б політичної сили вони не були". Також автор повідомлення попросив використовувати синонімічні замінники.

У відповідь на це його колега підтримав ініціатора і написав наступне: "До речі, дуже правильно. Позиція фракції повинна озвучується і в тих випадках, коли убогі з "Голосу" називають всіх нас "п'ятою колоною". Або Юля лякає прийдешнім судом".

Арахамія на цю фразу відповів: "Можна говорити проросійські бл*ді і не називати партію".

Після цього хтось в чаті підкоригував висловлювання глави фракції: "Проросійські представники найдавніші професії. Так ми точно регламент не порушимо".

Інший співрозмовник вирішив ще більше принизити колег з інших фракцій: "Курви, лярви можна".

Як повідомляв "Апостроф", народного депутата від партії "Слуга народу" Анатолія Драбівського помітили в Раді за цікавим заняттям - він поділився зі своїм колегою відео з напівоголеною жінкою.