RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Путіна істерично відреагували на санкції США та викликали посла "на килим"

Після того, як США 15 квітня ввели нові санкції проти Росії, в МЗС РФ викликали посла США в Москві для "важкої розмови".

Як пише "Інтерфакс", про це заявила офіційний представник зовнішньополітичного відомства РФ Марія Захарова.

"У МЗС Росії викликаний посол США. Ми поділимося з вами додатковою інформацією за підсумками цієї розмови, яка буде для американської сторони важким", - сказала вона на брифінгу.

Крім того, Захарова пригрозила "невідворотньою" відповіддю Москви на нові санкції Вашингтона.

"Подібна агресивна поведінка, безумовно, отримає рішучу відсіч, відповідь на санкції буде невідворотньою", - сказала вона.

Також Захарова, за традиційною для російської пропаганди схемою, переклала відповідальність за "деградацію двосторонніх відносин" на США.

"У Вашингтоні повинні усвідомити, що за деградацію двосторонніх відносин доведеться розплачуватися. Відповідальність за те, що відбувається цілком лежить на США", - заявила вона.

У МЗС РФ також заявили, що санкції "поставили під сумнів доцільність застосування долара і надійність підконтрольних Заходу платіжних механізмів".

Як повідомляв "Апостроф", раніше глава комітету Держдуми Леонід Слуцький також заявив, що санкції США не залишаться без відповіді з боку Росії.