RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Переговори Зеленського і Блінкена: повне відео брифінгу

Увечері в середу, 5 травня, в Україну прибув державний секретар США Ентоні Блінкен. Його літак приземлився в аеропорту "Бориспіль" пізно ввечері.

Блінкен прилетів в Україну з важливим візитом: фото, відео і всі подробиці

Дивіться на "Апострофі" відео спільної прес-конференції Ентоні Блінкена і президента України Володимира Зеленського після їх переговорів.

"Для мене особисто і для України дуже приємно і це честь - приймати делегацію Сполучених Штатів Америки, нашого стратегічного партнера, на такому високому рівні. Це дуже важливо перш за все для українського народу, для нашої незалежності і суверенітету, який, починаючи з 2014 року, США підтримують, і ми вдячні вам за цю підтримку", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, о 09:30 Блінкен зустрівся з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Після переговорів вони пройшли до Меморіальної стіни біля Михайлівського собору і вшанували пам'ять полеглих захисників України під час російської агресії.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні візиту Ентоні Блінкена Дмитро Кулеба заявив, що однією з ключових тем, які будуть обговорюватися під час візиту державного секретаря США в Україні буде безпека. Крім того, будуть порушені теми економіки і реформ.