RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

"Залишилося 10 годин": Чаус виступив з гучною заявою про викрадачів і пригрозив компроматом, відео

Скандальний український суддя Микола Чаус, якого нещодавно викрали в Молдові, записав відеозвернення, в якому заявив про готовність передати "своїм друзям" матеріали про людей, причетних до його викрадення, і відвів правоохоронним органам України 10 годин, щоб "з усією відповідальністю поставитися до цих матеріалів, незважаючи на посади".

Відповідне відео суддя Чаус опублікував в своєму Telegram-каналі.

Скандальний суддя, якого в Україні підозрюють у корупції, заявив, що готовий зі своїми адвокатами "дати відповіді на всі питання" і приїхати для цього в Україну, однак побоюється своїх викрадачів, які бояться його повернення.

"Вони зроблять все, щоб я замовк. А знаючи їх можливості, в тому числі і фінансові, я переживаю за своє життя і життя моїх рідних. Тому я прийняв рішення передати моїм друзям свої рукописні записи і зібрані мною за ці роки матеріали щодо цих осіб для подальшого його опублікування ", - зокрема заявив Чаус.

Також він звернувся до правоохоронних органів з проханням "поставитися з усією відповідальністю до даного матеріалу, незважаючи на посаду, статус і прізвище осіб зазначених в ньому".


Раніше Микола Чаус вже записував відео, в якому заявив, що знаходиться в повній безпеці, але назвати своє місце перебування не може.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний у хабарництві скандальний суддя Микола Чаус був викрадений в Молдові. Про викрадення стало відомо 3 квітня 2021 року. Викрадення судді потрапило на відео, яке розповсюдили в мережі.