RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

"Багато хто намагається спекулювати": Чаус виступив з гучною заявою після викрадення, відео

Скандальний суддя Микола Чаус, якого нещодавно викрали в Молдові, записав відеозвернення, в якому розкрив деяку інформацію про своє викрадення.

Банка свідоцтв Чауса: кому і чим небезпечний зниклий суддя

Відеозвернення Чауса опубліковано в його власному Telegram-каналі ChausUA Николай Чаус.

Чаус заявив, що він зараз знаходиться в повній безпеці, але назвати своє місце перебування не може.

"Багато хто намагається спекулювати на темі мого викрадення, але я думаю, що найближчим часом все налагодиться. А ті, хто винен у моєму викрадення, будуть покарані, - заявив Чаус.

Він додав, що його викрали і утримували з 2016 року і впродовж цих років його залякували, змушуючи перебувати в Молдові, щоб він не почав свідчити про своє викрадення.

"Я готовий надати правоохоронним органам всю інформацію про людей, які викрали і утримували мене з 2016 року. Але це дуже (!) впливові люди і тому я змушений вимагати від наших правоохоронних органів гарантій безпеки", - заявив Чаус.

За словами Чауса, він сподівається, що найближчим часом зможе потрапити в Україну, щоб зі своїми адвокатами дати всі відповіді на питання НАБУ і ДБР.

Як писав "Апостроф" раніше, у Молдові помітили скандально відомого українського суддю Миколу Чауса, який, незважаючи на звинувачення у хабарництві, прогулювався з охоронцем вулицями Кишинева.

Додамо, що затриманий за підозрою у хабарництві скандальний суддя Микола Чаус був викрадений в Молдові. Про викрадення стало відомо 3 квітня 2021 року. Викрадення судді потрапило на відео, яке розповсюдили в мережі.