RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Погрожував знищити бізнес: СБУ в Кропивницькому на величезному хабарі затримала начальника Льотної академії, фото і відео

СБУ викрила на хабарі у 20 тисяч доларів начальника Льотної академії Національного авіаційного університету та посередника ‒ начальника Льотного училища ЛА НАУ.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Посадовці вимагали гроші від директора однієї з місцевих приватних компаній за укладання договорів про співпрацю. У разі відмови, погрожували знищити бізнес.

За даними сайту Льотної академії Національного авіаційного університету, її очолює заслужений юрист України Олександр Чумак.

СБУ затримала посадовців, коли вони отримували хабар при виїзді з Кропивницького, планували втекти до Києва.

“Посадовців затримано відповідно до ст. 208 КПК України, тривають невідкладні слідчі дії за місцями роботи та проживання зловмисників. Найближчим часом їм буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрано відповідний запобіжний захід”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що члена Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей затримали на гарячому, коли він вимагав хабар у 90 тисяч доларів за ліцензію.