RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Зеленський, Герцог і Штайнмаєр в Києві відвідали "Кришталеву стіну плачу": ексклюзивні фото

У середу, 6 жовтня, президент України Володимир Зеленський, федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр і президент Ізраїлю Іцхак Герцог взяли участь у відкритті меморіального об'єкту "Кришталева стіна плачу" в урочищі Бабин Яр у Києві.

Про це повідомляє кореспондент сайту "Апостроф" Роман Пєтушков.

Главу української держави супроводжувала дружина Олена Зеленська, президента Німеччини - перша ФРН Ельке Бюденбендер, лідера Ізраїлю - перша леді Міхаль Герцог.

Міхаль і Іцхак Герцог, Франк-Вальтер Штайнмаєр і Ельке Бюденбендер (зліва направо) Фото: Роман Пєтушков

В Бабин Яр також прибули український прем'єр Денис Шмигаль, глава МЗС Дмитро Кулеба, керівник Офісу президента Андрій Єрмак, а також інші особи.

Олена і Володимир Зеленські Фото: Роман Пєтушков

Нагадаємо, що кількома годинами раніше біля меморіального об'єкту побували предстоятель ПЦУ, митрополит Київський і всієї України Епіфаній, глава УПЦ, митрополит Київський і всієї України Онуфрій, а також митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Павло.

Окрім того, були помічені екс-віце-прем'єр Костянтин Грищенко, бізнесмен і меценат Віктор Пінчук, молодший брат глави столиці, боксер Володимир Кличко, відомий журналіст Дмитро Гордон і музикант і екс-нардеп Святослав Вакарчук.