RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Створює загрозу для Росії": Путін зробив тривожну заяву по Україні

Президент РФ Володимир Путін вирішив "пожаліти" народ України, заявивши про "військове освоєння її території" з боку НАТО.

У Путіна назвали вступ України до НАТО "найгіршим сценарієм" і пригрозили заходами у відповідь

Про це повідомляє РИА "Новости".

Виступаючи на пленарному засіданні клубу "Валдай", Путін не обійшов стороною низку питань, в т.ч, Україну. Він зазначив - у нього "складається враження, що народу цієї країни не дадуть легальними способами сформувати органи влади, які відповідають їхнім сподіванням".

За словами президента РФ, "відбувається військове освоєння території України (з боку НАТО - Ред.), що створює загрозу для Росії".

Також господар Кремля торкнувся і теми газопроводу "Північний потік - 2". Він зазначив, що завдяки сучасним технологіям викидів CO2 начебто "стало в 5,6 разу менше, аніж за часів транзиту через Україну, а претензії екологів до нього не мають під собою підстав".

Тим часом в Росії знову нагнітаються антиукраїнські настрої, однією з причиною яких може бути підготовка росіян до нової збройної агресії проти України, про що "Апострофу" заявив колишній глава СБУ, генерал-полковник Ігор Смешко.