RU  UA

Генерал "Сумрак" пояснив велику кількість зрадників в МВС і СБУ під час війни з Росією

Через недостатню ідеологічну підготовку в Україні до 2014 року, під час війни на Донбасі та окупації Криму у вітчизняних силових органах з'явилося велика кількість зрадників.

Про це в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV розповів Герой України, офіцер Головного командного центру Генерального штабу України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор Ігор "Сумрак" Гордійчук.

За його словами, за патріотизм у Збройних силах можна не переживати, а от за Міністерство внутрішніх справ і Службу безпеки України - є побоювання.

"Я не впевнений, чи наважаться вони (на зраду. - Ред.), але щоб не вийшло другого Криму. Наші Збройні сили більше були готові виконувати завдання. Але, наприклад, судова система на 80% керується Московією. Провопохоронна - не охоронна , а правопохоронна - відсотків на 50. Там, де молоді прийшли, вони не повинні, а де старі кадри, я б їм не довіряв. Це питання до компетентних органів, нехай перевіряють. Але я б їх не брав", - поділився думкою бойовий генерал.

Повністю інтерв'ю читайте на "Апострофі": Путін не може піти на Україну, всі відповіді він отримав в 2014-му - генерал Ігор "Сумрак" Гордійчук