RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Саакашвілі готовий припинити голодування: названо єдину умову

Міхеїл Саакашвілі, який голодує вже 43-й день, готовий припинити голодування, якщо йому нададуть якісну медичну допомогу.

Про це повідомляє "Україна 24".

"Сьогодні 43-й день голодування, він голодування не припинив. Учора він сказав, що готовий припинити за умови, що його переведуть у нормальні умови з медичною апаратурою. Цього не сталося. Те, що я бачу, це настільки депресивно, порушує всі його права, гідність, я не можу повірити, що таке відбувається. Але на власні очі я це бачила. Я бачила, в яких умовах він перебуває, і коли ми розмовляємо, я чую, що за вікном криміналітет кричить образливі слова", - сказала народний депутат із " Слуги народу" Єлизавета Ясько .

Нардеп також уточнила, що Володимир Зеленський говорив із грузинським прем'єром Іраклієм Гарібашвілі про необхідність перевести ув'язненого Саакашвілі до лікарні, проте грузинська влада ніяк не відреагувала.

"Я думаю, весь світ, який за цим спостерігає, не залишить цього просто так. Звучить багато заяв, сьогодні приїхали до Тбілісі європарламентарії та депутати з інших країн, але вони також поки що не змогли потрапити до Саакашвілі. Сьогодні приїхав американський адвокат і сказав, що за таких умов колишній президент країни не може перебувати і потрібно терміново його переводити до приватної лікарні", - сказала вона.

Раніше ми також писали, що тюремники відмовилися везти Саакашвілі на суд.