RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Гопник Вова веде гру: соцмережі бурхливо обговорюють переговори Байдена та Путіна

У вівторок, 7 грудня, відбулася онлайн-зустріч президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна. Більшу частину спілкування глави двох держав присвятили Україні й українці в соцмережах активно обговорюють підсумки цих переговорів.

"Апостроф" зібрав у соцмережах думки щодо розмови Байдена з Путіним.

На думку багатьох, як і очікувалося, на переговорах не сталося нічого ані проривного, ані катастрофічного. Водночас позицію Росії називають "грою ленінградських гопників" і констатують, що вона має вплив на Вашингтон. Тому розраховувати Україні, за великим рахунком, доводиться лише на себе та свою армію.

Переговори показали, що Путін, як і раніше, не готовий вести діалог і розмовляє мовою ультиматумів. Водночас у мережі звернули увагу на те, що деяка затримка реакції Кремля після завершення переговорів говорить про те, що РФ не отримала бажаного.

Водночас, українці гостро відреагували на те, що Байден поговорить із президентом України Володимиром Зеленським лише 9 грудня. При цьому він одразу ж після переговорів проінформував про їхні підсумки Францію, Німеччину, Італію та Британію. На думку багатьох, це остаточно свідчить про те, що Україна стала "об'єктом", а не "суб'єктом" на світовій арені.

Раніше "Апостроф" розповідав про реакцію Білого дому і Кремля на переговори Байдена з Путіним.